Opposition

Opposition

Author: Jennifer L. Armentrout

Format: ebook

Language: Dutch

Description du Livre

Eindelijk is het moment aangebroken waar Katy (18) al een tijdlang voor vreesde: het is oorlog sinds de aliënachtige Luxen in groten getale aan zijn gekomen op de aarde. Katy is bang dat haar vriend Daemon en beste vriendin Dee zich aan hebben gesloten bij de overige Luxen. Ze moet vechten en samenwerken met een aparte vijand om de oorlog te overwinnen. Zal het Katy lukken om de Luxen uit te schakelen? En zit er een happy ending in voor Katy en Daemon? Vijfde en laatste deel in de Lux-serie* van de Amerikaanse schrijfster Armentrout, in Nederland bekend van haar Wacht op mij-serie. De eerdere delen van de Lux-serie werden goed ontvangen. Ook dit laatste deel bevat weer een prikkelende plot, spannende wendingen en mooi uitgediepte personages. Alle onopgeloste zaken uit de eerdere delen worden in dit deel goed uitgewerkt.

Commentaires
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Livres Similaires
Sweet Peril (Sweet, #2)

Sweet Peril (Sweet, #2)

By Wendy Higgins
Sweet Evil (Sweet, #1)

Sweet Evil (Sweet, #1)

By Wendy Higgins
Wait for You (Wait for You, #1)

Wait for You (Wait for You, #1)

By Jennifer L. Armentrout