Goda grannar

Goda grannar

Author: Mattias Edvardsson

Format: Hardcover

Pages: 357

ISBN: 9789137154862

Language: Swedish

Publisher: Bokförlaget Forum

Release Date: October 27, 2020

Description du Livre

Micke och Bianca flyttar till ett fridfullt villakvarter som verkar perfekt för dem och deras två barn. Men allt efterson de lär känna sina nya grannar kommer obehaget krypande.
På samma gata bor Jacqueline, en före detta fotomodell som har svårt att styra rätt i tillvaron, och hennes son Fabian som inte riktigt är som andra barn. I området bor även Ola. Han kämpar med sitt mående efter ett överfallsrån och blir allt mer besatt av att bevara tryggheten i villaidyllen. Och så pensionärerna Gun-Britt och Åke som övervakar vartenda steg som grannarna tar.
När Bianca blir påkörd utanför sitt hus verkar det först röra sig om en tragisk olycka. Men medan hon kämpar för sitt liv på sjukhuset växer tvivlet hos polisen och bland de boende i kvarteret. Micke har alltid trott på rättvisan. Men tänk om det krävs våld för att den ska segra?
Goda grannar är en psykologisk spänningsroman om faran med att komma sina grannar alltför nära. Den vänder och vrider på vår uppfattning om trygghet, och skildrar den hårfina gränsen mellan rätt och fel. Hur väl känner du dina grannar? Och vad händer när hotet flyttar in i ditt eget hem?

Commentaires
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Livres Similaires
Svärmodern

Svärmodern

By Moa Herngren
Mytomanen (Emma Sköld, #8)

Mytomanen (Emma Sköld, #8)

By Sofie Sarenbrant
Beatrice (Charlie Lager #3)

Beatrice (Charlie Lager #3)

By Lina Bengtsdotter